Nyheter


Kontakt oss


E-post: 
info@smartinnovationnorway.com

Mette M. Magnussen
Leder for Kommunikasjon & Visualisering

Mari K. Buckholm
Journalist / 
Communications Specialist
Følg oss i sosiale medier:
Siste nytt

Nyhetsarkiv


Smart Innovation Norway blir Klimapartner

Publisert : 18. september 2020

Sammen med sine over 200 partnere fra næringslivet, offentlig sektor, akademia og interesseorganisasjoner, jobber Klimapartnere for å skape grønne forretningsmuligheter og samtidig redusere utslipp.


Torsdag ble storsatsingen Pangstart Akselerator sparket i gang

Publisert : 4. september 2020

I høst arrangeres Smart Innovation Norways skreddersydde program for scaleups, Pangstart Akselerator, for aller første gang. I løpet av tre måneder skal elleve deltakerbedrifter få hjelp til å skaffe kapital og kunder – og skalere i rekordfart.


Har fått midler til tre Smart Skiptvet-prosjekter

Publisert : 21. august 2020

I løpet av våren 2020 søkte Smart Innovation Norway om midler til flere prosjekter på vegne av Smart Skiptvet. Før sommeren kom nyheten om at kommunen får tilsagn på midler til tre av prosjektene.


– DataCat skal gi klyngepartnere ny innsikt i hvordan sensorbaserte datastrømmer kan håndteres

Publisert : 18. august 2020

Gjennom forprosjektet DataCat skal Smart Innovation Norway og flere klyngepartnere se på hvordan man best mulig kan systematisere data og hente ut meningsfull informasjon fra sensorikk i hus og bygg.


Nytt nasjonalt forskningsprosjekt med ladeoperatøren Movel

Publisert : 13. august 2020

I løpet av sommeren kom nyheten om at inkubatorbedrift Movel sammen med Smart Innovation Norway får midler fra RFF Oslo til å gjennomføre prosjektet “Ladeoperatøren Movel som aggregator av energifleksibilitet” – og det er allerede i gang.


– Et visst forventningspress, men det er morsomt også!

Publisert : 12. august 2020

Mens Olav Henrik Skonnord med sin rykende ferske master fra NTNU skal jobbe med energisystemer og nasjonal forskning, skal Noroff-student Mats Mathisen sørge for at selskapets datasikkerhet holder toppklasse.