Nyheter


Kontakt oss:

E-post: info@smartinnovation
norway.com

.

Mette M. Magnussen
Leder for Kommunikasjon & Visualisering

Mobil: +47 959 98 143

E-post: mette.magnussen@smart
innovationnorway.com

.

Mari K. Buckholm
Journalist / 
Communications Specialist

Mobil: +47 416 11 250

E-post: mari.buckholm@smart
innovationnorway.com

.

.

Følg oss i
sosiale medier:
Siste nytt

Nyhetsarkiv


Live Lørn Tech-podcast

Publisert : 12. september 2019

Live LØRN-podcast med Silvija Seres: Nye teknologier NÅR & HVOR: 24. september fra kl 16:30 på Remmen Kunnskapspark, Håkon Melbergs vei 16, Halden TEMA: Nye teknologier PRIS: Gratis for alle deltakere SPØRSMÅL? Kontakt oss gjerne på info@smartinnovationnorway.com Bli med på live LØRN-podcast med Silvija Seres i Simulatorsenteret, hvor hun snakker med...


Sammen skal de gjøre Halden til verdens beste kommune på digital matsvinnreduksjon

Publisert : 1. august 2019

Etter at TotalCtrl-gründer Charlotte Aschim og kommunerepresentanten kom i prat under Partnerkonferansen i fjor, begynte matsvinnballen å rulle. Nå er avtalen signert og Halden er på vei mot å bli verdens beste kommune på digital matsvinnreduksjon.


Se vår nye webserie “Startup in Silicon Valley” her

Publisert : 29. juli 2019

Våren 2018 deltok oppstartsselskapet sPerformance (nå: LeadX) i Smart Innovation Norways gründerprogram Pangstart. I desember reiste CEO Tom Aas til Silicon Valley sammen med rådgiverne Salvador Baille og Lorenzo Ruscelli for å møte investorer og utforske akseleratormiljøet i verdens innovasjonsmekka. Turen har blitt til en miniserie som dokumenterer oppturene, nedturene og...


Energipakke Borg Havn: Produserer, lagrer og selger grønn energi

Publisert : 24. juni 2019

Smart Innovation Norway samarbeider med Borg Havn om flere Smart Havn-prosjekter. Ett av dem har fått navnet Energipakke Borg Havn, et prosjekt som i fjor sommer fikk innvilget 3,5 millioner kroner i støtte fra ENOVA og startet opp i november 2018.


Tok med tre gründere til Silicon Valley: – Inspirerende

Publisert : 21. juni 2019

I starten av juni arrangerte Smart Innovation Norway en såkalt markedsavklaringsreise til Silicon Valley for tre inkubatorbedrifter. Unloc, Hypatia Learning og Lead X fikk alle testet sine konsepter på det amerikanske markedet – og tar med seg uvurderlig lærdom tilbake.


Prosjektkoordinator Marianne ønsker å gjøre en reell forskjell

Publisert : 17. juni 2019

Marianne Jansson Bjerkman begynte som prosjektkoordinator i Smart Innovation Norway i mai. Da hun så stillingsutlysningen, var hun ikke i tvil om at jobben var som skapt for henne.